ICT is about listening, adapting and innovating.

Stage IT-servicedeskmedewerker (M/V/D)

Wil jij stage lopen als IT-servicedeskmedewerker? Bij ons kom je als stagiair terecht in een leuk, jong en behulpzaam team, waar je alle IT-kennis opdoet die je nodig hebt voor je toekomstige carrière. Egency in Veenendaal stimuleert zijn werknemers om elkaar te helpen, zodat iedereen zich goed kan ontwikkelen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Misschien ben jij wel de stagair die we al die tijd hebben gezocht voor onze IT-servicedesk.

Stage lopen als IT-servicedeskmedewerker bij ons bedrijf

Egency is een dynamisch, steeds groeiend IT-bedrijf dat innovatieve ICT-diensten verleent aan MKB-ondernemingen. Wij bestaan uit een jong en gedreven team dat werkt in een leuk, informeel en productief communicatieklimaat. Veel van onze medewerkers zijn zelf begonnen met het volgen van een technische stage en werken nu bij Egency om van een gezellige werkplek te profiteren en om zichzelf nog verder te ontwikkelen. Als je stage gaat lopen als IT-servicedeskmedewerker, ondersteun je onze servicedeskmedewerkers en leer je o.a. hoe je:

  • Het eerste aanspreekpunt bent voor klanten en hoe je hun problemen, verzoeken en vragen op het gebied van hard- en software zowel telefonisch als per e-mail kunt afhandelen;
  • Verantwoordelijk bent voor de registratie en afhandeling van IT-meldingen;
  • Handleidingen voor gebruikersondersteuning opstelt;
  • Ervoor zorgt dat back-ups en updates correct worden uitgevoerd;
  • Voorraad beheert en hardware bestelt, installeert, configureert en aflevert bij onze eindklanten.

Wat bieden wij jou?

Als jij de stagiair bent die we gezocht hebben voor onze IT-servicedesk, mag je aan de slag. Je gaat stage lopen als IT-servicedeskmedewerker in een zeer leerrijke leeromgeving met uitdagende werktaken. Ook biedt ons IT-servicebedrijf je de volgende voorwaarden:

  • Autonomie en verantwoordelijkheid over veelzijdige taken, maar ook ondersteunende begeleiding vanaf dag één;
  • Werken in een leuk, jong en dynamisch team dat ook samen leuke uitstapjes en activiteiten organiseert;
  • De mogelijkheid om na het stage lopen een voltijdse functie als IT-servicedeskmedewerker aangeboden te krijgen;
  • Een goede stagevergoeding afgestemd op jouw kennis en inzet.

Naar wie zijn we op zoek?

Het is bij Egency geen probleem als dit de eerste keer is dat je gezocht hebt naar of start met een functie als stagiair bij een IT-servicedesk. Wat voor ons belangrijk is, is dat je een algemene interesse in IT hebt en dat je enthousiast bent om jezelf en je kennis over de IT-businesswereld te ontwikkelen. Dat is wat wij willen zien als we naar IT-medewerkers zoeken. Daarnaast pas je in het team en kun je stage komen lopen als IT-servicedeskmedewerker als…

  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal (Engels is een pré);
  • je bezig bent met je mbo Niveau 4- of hbo-opleiding;
  • je de wil hebt om op elk moment te helpen en te luisteren naar verschillende collega’s en klanten;
  • je zelfstandig kunt werken, maar ook een teamplayer bent;
  • je een verantwoordelijke, georganiseerde en proactieve manier van werken hebt.

Kom stage lopen bij ons bedrijf

Als jij je in deze eigenschappen herkent en je toe bent aan een stagebedrijf dat echt naar je luistert, kun je solliciteren om stage te komen lopen als IT-servicedeskmedewerker. Neem contact op met Olaf via 06-54352724 of stuur je cv rechtstreeks naar so**********@eg****.nl. Wij hopen dat je binnenkort stage komt lopen als IT-servicedeskmedewerker of een van onze andere IT-vacatures vervult. Heb je naar een positie als stagiair gezocht, maar kun je eventueel ook in een voltijdse functie bij onze IT-servicedesk aan de slag? Bekijk dan ook even onze functie als eerste lijn servicedeskmedewerker.