ICT is about listening, adapting and innovating.

EcyVoIP

Overal en altijd bereikbaar

EcyVoIP Telefonie

Met EcyVOIP levert Egency u een complete oplossing voor uw telefonie. EcyVOIP is een Voice Over IP (SIP) oplossing. U wordt hiermee voorzien van de modernste functionaliteiten en geniet van besparing op uw belkosten.

Voice over IP als basis van telefonie

Vrij vertaald, betekent de afkorting VoIP (Voice over Internet Protocol) “telefoneren over een internetverbinding”. EcyVoIP biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele telefonie. Hieronder vallen operationele en onderhoudsgerichte kostenbesparingen, maar ook uitgebreidere functionaliteiten. Tegelijkertijd is de spraakkwaliteit zo goed dat uw gesprekspartner niet meer kan onderscheiden of u op kantoor bent, om de hoek, of op het vliegveld aan de andere kant van de wereld.

Wachtrij bewaking

Klanten laten wachten is nooit leuk, maar een wachtrij is soms onvermijdelijk en voor niemand een pretje. De beller wordt desgewenst keurig op de hoogte gehouden van de gemiddelde wachttijd en het aantal wachtenden voor hem. Duurt het te lang voor de beller? Dan heeft hij de mogelijkheid om uit de wachtrij te stappen en naam en telefoonnummer in te spreken, zodat hij teruggebeld kan worden. Dat is service naar uw klant.

De voordelen van EcyVoIP in het kort

– EcyVoip is niet VoIP/SIP-provider gebonden. 100% keuze vrijheid.

– Eenvoudig en snel te installeren.

– Zeer flexibel en eenvoudig uit te breiden.

– U hoeft zich geen zorgen te maken over upgrades en back-ups.

– Capaciteit van VoIP-netlijnen en het aantal toestellen zijn per direct te vergroten

– HD geluidskwaliteit.

– Locatie onafhankelijk en ideaal voor thuiswerkers, flexwerkers en mobiele gebruikers.

– Geavanceerde telefoonfuncties.

Onbeperkt support
EcyOnline is de cloudoplossing van Egency, waarbij Egency 24×7 zorg draagt voor jouw volledige werkplek.

Flexibel en Schaalbaar

EcyVoIP biedt u flexibiliteit waardoor u en uw collega’s overal bereikbaar zijn. Groeit uw organisatie? Geen punt. U betaald per gebruiker per maand, dat eenvoudig op en af te schalen is.