ICT is about listening, adapting and innovating.

EcyRemote

Altijd efficiënt en up-to-date werken

EcyRemote

Blijven alle systemen wel draaien, kunnen we een IT-storing wel opvangen, kan ik me nog wel focussen op mijn core-business, zijn begrijpelijke vragen die we vaak horen. Daarom biedt Egency u hiervoor de oplossing met EcyRemote, waarmee wij zorgdragen voor uw IT-omgeving.

Applicatiebeheer

Met EcyRemote verzorgen onze beheerders het complete beheer van uw Office365, inclusief de technische inrichting van OneDrive, Sharepoint en Workspace binnen uw Office 365 omgeving. Daarnaast worden automatisch ook zogenaamde 3e partij applicaties voorzien van de laatste updates, dit voorkomt dat uw systeem vatbaar is voor beveiligingslekken in bijvoorbeeld Adobe Reader, Adobe Flash, Google Chrome of andere bekende applicaties.

Back-end infrastructuur

Proactief signaleren van mogelijke storingen door middel van remote monitoring. Uw netwerk wordt op alle kritische punten bewaakt. Hierdoor worden veel hard – en softwarestoringen in een vroeg stadium gesignaleerd waardoor deze vaak voorkomen kunnen worden, binnen of buiten kantoortijden.

Treedt er toch een storing op

  • Dan wordt dit real-time gesignaleerd waardoor er direct actie ondernomen kan worden.
  • Er hoeft niet meer gewacht te worden tot gebruikers melden dat iets niet functioneert.
  • Dan wordt er door middel van monitoring gedetailleerde informatie verstrekt over het
    probleem waardoor het vinden van de oorzaak van een storing eenvoudiger is en sneller gaat.
  • Ook als uw organisatie gesloten is kan direct de juiste expertise ingeschakeld worden om de storing op te lossen, zij het medewerkers van uzelf, zij het medewerkers van Egency.
    Door deze punten wordt kostbare tijd bespaard en wordt de doorlooptijd van het oplossen van een storing verkort. In veel gevallen zullen uw gebruikers zelfs niets merken van een storing.
Onbeperkt support
EcyOnline is de cloudoplossing van Egency, waarbij Egency 24×7 zorg draagt voor jouw volledige werkplek.
Remote beheer
Wij zorgen ervoor dat uw systemen altijd beschikbaar zijn, verschoond blijven van dreigingen van buitenaf en snel en probleemloos functioneren. Zodat u altijd efficiënt en up-to-date kunt werken.