ICT is about listening, adapting and innovating.

IT-medewerkers gezocht in de provincie Utrecht

✔ Ontwikkelingsmogelijkheden

✔ Informele sfeer

✔ Salaris gebaseerd op ervaring

Home IT-medewerkers gezocht provincie Utrecht

Ben jij een van de IT-medewerkers die wij al die tijd hebben gezocht voor ons bedrijf in de provincie Utrecht? Egency in Veenendaal zoekt gedreven medewerkers met een interesse in IT voor verschillende functies. Als een dynamische baan bij een bedrijf dat zich constant ontwikkelt jou aanspreekt, moet je onze functies eens bekijken.

Benieuwd naar welke vacature bij jou past?

IT-medewerkers met een passie voor IT gezocht

Om onze vele klanten te voorzien van de uitstekende service die ze van ons gewend zijn, wordt er bij ons bedrijf dringend naar IT-medewerkers gezocht. Er staan verschillende veelzijdige IT-vacatures open die vervuld moeten worden. We vragen zowel voor onze communicatieafdeling als bij systeembeheer om versterking. Zo kies je de baan die het beste bij jou en je opleiding past. Je kunt ook op onze IT- en ICT-vacatures solliciteren als je nog geen werkervaring hebt. Je kunt bij ons bedrijf namelijk werken en leren als IT-medewerker. Ons jonge, enthousiaste team neemt je graag mee en brengt je alles bij over het leveren van hoogwaardige IT-service. Je krijgt echter ook al snel de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan en jezelf te ontwikkelen. Ook als je een technische stage zoekt, hebben wij leuke vacatures voor je.

Reageer op een van onze functies

Bij ons IT-servicebedrijf worden IT-medewerkers gezocht voor verschillende functies. Als jij onderdeel uit wilt maken van een gemotiveerd team dat net zo hardwerkend en behulpzaam is als jij, ontvangen we graag jouw cv op so**********@eg****.nl. Solliciteer op de baan die bij jou past en ga aan de slag als ICT-medewerker.