ICT is about listening, adapting and innovating.

Technische stage volgen in de IT

✔ Ontwikkelingsmogelijkheden

✔ Informele sfeer

✔ Salaris gebaseerd op ervaring

Home Technische stage volgen

Als je een technische stage wilt volgen met een focus op de IT-sector, bevalt een van onze functies je vast en zeker. Bij Egency in Veenendaal kom je van alles te weten over IT-service dankzij je veelzijdige takenpakket. Wij leren je graag hoe wij onze klanten voorzien van de beste ICT-dienstverlening.

Benieuwd of deze stage bij jou past?

Een uitdagende technische stage volgen in een leuk team

Een stage volgen bij ons technische bedrijf draait om zelfontwikkeling, autonomie en samenwerking. Onze open en informele communicatiesfeer resulteert in een prettige en productieve werksfeer. Bij ons krijg je een divers en uitdagend takenpakket waarmee je al snel zelfstandig aan de slag gaat, ongeacht welke IT-vacature je vervult. Dat is eens wat anders dan koffie rondbrengen, de serverruimte afstoffen en andere typische klusjes voor de stagiair. Je krijgt volop de ruimte om te werken en te leren als IT-medewerker en jezelf en je vaardigheden te ontwikkelen. Als beide partijen na de stage tevreden zijn over het werk, bestaat er zelfs een mogelijkheid tot een voltijdse functie. Klinkt dit interessant voor jou? Informeer dan bijvoorbeeld naar onze stage als IT-servicedeskmedewerker.

Vraag naar onze stageplekken

Wil jij je vaardigheden en kennis over IT-service op een B2B-basis uitbreiden? Informeer gerust naar de mogelijkheden om een stage te volgen bij ons technische bedrijf. Als je een voltijdse functie zoekt, kun je ook solliciteren voor een van onze IT- en ICT-vacatures. Voor meer informatie over ons ICT-bedrijf bel je naar 06-54352724.