ICT is about listening, adapting and innovating.

ICT-vacatures in Veenendaal

✔ Ontwikkelingsmogelijkheden

✔ Informele sfeer

✔ Salaris gebaseerd op ervaring

Home ICT-vacatures Veenendaal

Je kunt solliciteren voor diverse ICT-vacatures in Veenendaal, in de provincie Utrecht. Bij Egency helpen je nieuwe collega’s je om je diverse IT-takenpakket onder de knie te krijgen. Wij luisteren graag naar onze klanten, maar ook naar onze werknemers, zodat we aan ieder de beste ervaring kunnen aanbieden.

Benieuwd naar welke vacature bij jou past?

Welke ICT-vacatures zijn er beschikbaar?

Er zijn verschillende ICT-vacatures die we willen vervullen. Een vacature die je kunt vervullen bij ons IT- en ICT-bedrijf is de vacature voor netwerk- en systeembeheerder. Als je een kei bent in communicatie, is de vacature voor marketing- en communicatiemedewerker iets voor jou. Hierbij ondersteun je onze directeur in werkzaamheden als marktonderzoek doen, sociale media bijhouden en overleg voeren met leveranciers. Ben je nog bezig met je IT-opleiding? Bekijk dan onze leuke technische stages.

Kom bij ons werken

Wij zijn op zoek naar IT-medewerkers met passie voor alles wat met IT te maken heeft. Je takenpakket breidt zich dus verder uit dan enkel ICT. Wij vinden het ook belangrijk dat je enthousiasme toont om je vaardigheden en kennis op het gebied van business-to-business dienstverlening in de IT te ontwikkelen. Je krijgt hier dan ook volop de mogelijkheid voor bij onze ICT-vacatures: vanaf je eerste dag als ICT-medewerker geven we je al enige ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan. Als je bij ons een ICT-vacature vervult, profiteer je ook van een salaris dat past bij je ervaring en vaardigheden.

Informeer naar onze ICT-functies

Klinkt een van onze ICT-vacatures als de baan waar jij naar op zoek bent? Solliciteer dan direct via 06-54352724. Wij hopen je te mogen verwelkomen in ons gedreven team. Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur of andere zaken? Ook dan helpen we je graag, dus schroom niet om contact met ons op te nemen over onze te vervullen IT-vacatures.