ICT is about listening, adapting and innovating.
De organisatie van Egency

Egency is een dynamisch, steeds groeiend IT-bedrijf dat innovatieve ICT-diensten levert aan het MKB-segment. Luisteren naar en inspelen op de behoeften van onze klanten staat bij ons centraal. Het informele, productieve en open communicatieklimaat is voor ons de basis voor innovatie en het oplossen van problemen op maat. Zoals IT zich kenmerkt door ontwikkeling en groei, zo zijn wij dat ook.

Visie

Onze visie is om een innoverend IT bedrijf te zijn, dat aangepaste ICT oplossingen biedt aan onze klanten en een leuke, respectvolle en uitdagende werkplek aan onze werknemers.

Missie

Onze missie is om te luisteren naar onze klanten en naar de behoeften van onze medewerkers om zo het potentieel van elke medewerker te stimuleren en klanten de best mogelijke service te bieden.

Groepsfoto van Egency Team
“Ons team voelt als een soort grote familie terwijl we toch professioneel betrokken blijven.”
Onze bedrijfscultuur
 – geen standaard IT-bedrijf

Balans is de sleutel: Plezier, samenwerking & productiviteit

We besteden een groot deel van onze tijd aan werken. Het is dus belangrijk dat we die tijd zo aangenaam mogelijk doorbrengen. Daarom is een goed, open en informeel communicatieklimaat tussen onze collega’s de sleutel tot productiviteit en prestaties. De basis voor succesvolle samenwerking is voor ons plezier, vertrouwen en respect. Iedereen wordt gelijk behandeld; we dagen onszelf en elkaar in alle situaties met respect uit. Alleen dan kunnen we productief zijn en samen tot innovatieve bedrijfsoplossingen komen.

Verantwoordelijkheid vanaf de eerste dag

Een essentieel uitgangspunt van onze cultuur is dat we onze klanten optimaal willen bedienen. Dat kan alleen als iedereen autonomie en verantwoordelijkheid heeft over zijn eigen werk. Dit betekent dat je bij Egency vanaf dag één te maken krijgt met afwisselende en uitdagende taken in plaats van verveling. Succesvol zijn in je werk betekent je aanpassen aan en luisteren naar verschillende klanten, samenwerken met je team en leren hoe je zelfstandig de juiste beslissingen neemt.

Een bedrijf dat uw potentieel erkent

Zoals IT wordt gekenmerkt door ontwikkeling en groei, zo zijn wij dat ook. Bij Egency bieden we werknemers een plek om te groeien en te leren met verschillende IT-trainings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden gekoppeld aan interne promotie. Voortdurende verbetering & ontwikkeling is de sleutel tot succes.

Haico de Boer

Directeur

Sang Nguyen

Account Manager

Yasmine de Boer

Office Management

Olaf van Heeswijk

Service Manager

Sander ten Hove

1e lijns support

Amin Kanhari

1e lijns support

Dennis van der Spek

1e lijns support

Arjen Fiechter

2e lijns beheer

Anne Mirthe Roelofsen

1e lijns support

Jeroen van Noort

1e lijns support

Joke van Schaik

1e lijns support

Matthijs van Voorthuizen

1e lijns support

Gerben van Ravenhorst

1e lijns support

Jeffrey Leenders

1e lijns support