ICT is about listening, adapting and innovating.

Een baan als ICT-medewerker

✔ Ontwikkelingsmogelijkheden

✔ Informele sfeer

✔ Salaris gebaseerd op ervaring

Home ICT-medewerker

Ben jij of ken jij iemand die als ICT-medewerker wilt werken in Veenendaal? Bij Egency wordt een innovatieve en gedreven ICT’er gezocht voor een functie als ICT-medewerker. Wij leren je graag hoe je de beste IT-service verleent aan klanten op een business-to-business basis in een motiverende werkomgeving met behulpzame collega’s.

Past deze vacature bij jou?

Word ICT-medewerker bij ons bedrijf

Als je na je IT-opleiding op mbo-, hbo- of wo-niveau op zoek bent naar een baan, hebben wij de functie voor jou. Bij ons innovatieve bedrijf wordt namelijk een gepassioneerde IT’er gezocht om de ICT-vacature voor ICT-medewerker te vervullen. Je profiteert op onze werkvloer van een prettige sfeer, waarbij de collega’s voor elkaar klaarstaan, maar ook zelfstandig aan het werk zijn. Als je bij ons komt werken als ICT-medewerker, krijg je vanaf het begin eigen verantwoordelijkheden. Je wordt tijdens je werk bij ons bedrijf uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen door je vaardigheden te ontwikkelen, eventueel met coaching of een cursus op het werk of daarbuiten.

Leren en werken

Als IT-medewerker werk en leer je tegelijk, zodat jij een waardevol en gewaardeerd onderdeel wordt van ons jonge en dynamische team. Bovendien groeit je salaris mee met jouw kennis en ervaring. Je voorziet onze klanten immers van de beste service op maat als jij je blijft ontwikkelen op het groeiende gebied van IT. Daarom is Egency een leuke en goede plek om te werken als ICT-medewerker. Bekijk onze IT-vacatures, zoals die voor ICT-medewerker, en solliciteer voor de innovatieve baan waar jij naar hebt gezocht. Je kunt bij ons ook een technische stage volgen tijdens je opleiding.

Informeer naar een functie bij onze onderneming

Iedereen met een relevante opleiding en een passie voor IT kan bij ons komen werken als ICT-medewerker. Klinkt deze baan als ICT-medewerker bij ons innovatieve bedrijf als de functie die je al die tijd hebt gezocht? Solliciteer dan voor een van onze beschikbare posities door contact met ons op te nemen via 06-54352724.