ICT is about listening, adapting and innovating.

Werken en leren als IT-medewerker

✔ Ontwikkelingsmogelijkheden

✔ Informele sfeer

✔ Salaris gebaseerd op ervaring

Home Werken en leren als IT-medewerker

Werken en leren gaan samen als je aan de slag gaat als IT-medewerker bij Egency in Veenendaal. Je hoeft namelijk geen ervaring te hebben met werken in de IT als je bij ons begint. Daarnaast krijg je, ook als je al ervaring hebt, diverse mogelijkheden op en buiten de werkvloer om je vaardigheden en je kennis uit te breiden.

Past deze vacature bij jou?

Werken en leren tegelijk als IT-medewerker

Als je bij ons bedrijf komt werken, leren wij je alles over de werkzaamheden van een IT-medewerker en service leveren aan een business-to-business doelgroep. Ieder van onze IT-vacatures staat in het teken van zelfontwikkeling. Je krijgt als je bij ons ICT-bedrijf komt werken ook de mogelijkheid om nieuwe relevante vaardigheden aan te leren, zowel op als buiten de werkvloer. Door jou vanaf je eerste dag ook eigen taken en verantwoordelijkheden te geven, voorkomen we dat jij gedemotiveerd en verveeld raakt. Door te werken én te blijven leren heb jij meer plezier in je werk als IT-medewerker en lever je betere prestaties. Je behulpzame, jonge collega’s helpen je graag op weg en je werkt zowel samen als zelfstandig aan bepaalde projecten. Als jij werk zoekt dat je kunt combineren met je opleiding, kun je ook een technische stage volgen bij ons bedrijf.

Ga bij ons aan de slag

Werken en blijven leren, dat is wat je bij ons als IT-medewerker doet. Bij ons bedrijf zoeken we IT-medewerkers die zichzelf graag willen ontwikkelen op het gebied van IT. Klinkt dit als een baan voor jou? Solliciteer dan op onze functies door contact met ons op te nemen via een e-mail naar so**********@eg****.nl.