Stop met zoeken! Dit is jouw volgende carrièrestap

Heb jij een hart voor ICT? Beginnen jouw handen te jeuken en word je ‘blij’ als je computer een foutmelding geeft? En word je door jouw omgeving geroemd om je luisterend oor? Sluit je dan aan bij het enthousiaste team van Egency! Wij staan dagelijks klaar om al onze klanten van maatwerk en persoonlijke service te voorzien. Want ICT is about listening.

Lees meer

Nooit meer hoeven zoeken naar dat ene bestandje?

Technologische ontwikkelingen op het gebied van dataopslag en -gebruik werken weliswaar productiviteitsverhogend, maar hoe zorg je ervoor dat de juiste mensen toegang hebben tot de juiste informatie? Waar staat al jouw bedrijfsinformatie eigenlijk opgeslagen en weten medewerkers wel op welke manier ze deze kunnen ontsleutelen?

Lees meer

Egency neemt Vonhof Automatisering over!

’Respect voor elkaars cultuur, klanten en business’

Destijds gaf de accountant van Vonhof Automatisering een welgemeende aanbeveling voor het Veenendaalse Egency, een toonaangevende speler op de ICT-markt. Oorspronkelijk kende Bram Vonhof de mensen van Egency niet. Maar het klikte meteen met directeur Haico de Boer en zijn jonge voortvarende team. Dat leidde ertoe dat Vonhof in 2011 partner van Egency werd. En nu krijgt de prima verlopen samenwerking vervolg in de vorm van een overname.

Lees meer