ICT is about listening, adapting and innovating.

Nu of nooit: maak de overstap naar VoIP

Uiteenlopende functionaliteiten
Win-win
Nu of nooit: maak de overstap naar VoIP
ISDN stopt per 1 september 2019. Bedrijven die nog niet overgestapt zijn op VoIP (Voice over IP), moeten dat dus zo snel mogelijk doen. In deze blog vertellen we je hoe je dat het makkelijkst doet én welke kansrijke mogelijkheden deze vorm van telefonie jou biedt.

Aangezien KPN de stekker uit ISDN trekt en de ondersteuning van alle ISDN-lijnen per 1 september dus stopt, is het zaak om nu te handelen als je nog niet bent overgestapt op VoIP. Ondanks dat de overstap naar VoIP eenvoudig te maken is én ook nog eens flink wat voordelen met zich meebrengt, zijn er nog zo’n 50.000 bedrijven die nog geen afscheid hebben genomen van hun ISDN-lijnen. Onnodig! Hoe langer je wacht met de overstap, hoe langer je kansen laat liggen.
EcyVoIP
EcyVoIP, de VoIP-telefoniedienst van Egency, opent deuren op het gebied van bereikbaarbeid en communicatie. VoIP is flexibel, veilig en schaalbaar én maakt Het Nieuwe Werken – onderweg, thuis of op zakenreis – jouw medewerkers een stuk gemakkelijker. Een vast/mobiel-integratie is namelijk een fluitje van een cent. Medewerkers kunnen op ieder moment en op iedere plek met hun bedrijfsnummer bellen en op andere communicatieplatforms inloggen – mits ze verbonden zijn met het internet, natuurlijk. Naast het ‘gewone’ telefoneren, met mobiele devices en vaste toestellen op kantoor, krijg je er met EcyVoIP ook legio aanvullende functionaliteiten bij. Denk hierbij aan geautomatiseerde doorschakelmogelijkheden, het instellen van een wachtrij, gespreksopname en keuzemenu’s. Dankzij de intelligente techniek is het mogelijk verschillende kantoorvestigingen te koppelen en bovendien al uw eigen nummers te behouden. Wij zorgen er binnen een mum van tijd voor dat alles wordt overgezet, zonder dat je ook maar een moment ‘uit de lucht’ hoeft te zijn. Onderling bellen is gratis, het beheer en onderhoud van je nieuwe VoIP-centrale is zeer eenvoudig én een één-op-één-integratie met Office 365 behoort tot de mogelijkheden. Met EcyVoIP Hosted heb je geen omkijken meer naar een eigen centrale en het beheer daarvan. Wij nemen je alle zorgen graag uit handen voor een vast tarief per maand. VoIP is dé communicatiekans van de toekomst. Je bespaart geld, verhoogt productiviteit door betere bereikbaarheid en communicatie, en zorgt voor verhoogde gebruiksvriendelijkheid van communicatiemiddelen. Wij helpen je graag bij de overgang van ISDN naar VoIP. Neem gerust contact op voor een gesprek op voor een gesprek.