Veiligheid en overzicht in overvloed aan applicaties

ICT staat geen moment stil, letterlijk en figuurlijk. Medewerkers zijn altijd en overal bereikbaar en hebben zowel binnen als buiten de kantoormuren toegang tot bedrijfssystemen en –informatie, ook onderweg. Tegelijkertijd schieten nieuwe applicaties en andere online mogelijkheden als paddenstoelen uit de grond. Hoe zorg je ervoor dat het overzicht bewaard blijft en dat iedereen in zekere mate een universele werkwijze blijft hanteren?

Lees meer

4 eenvoudige methodes om al jouw accounts te beveiligen!

Toen Facebook (recent) onthulde, dat het miljoenen gebruikerswachtwoorden had opgeslagen in een onveilig format, werd het belang van een beveiligingsinstelling – die velen van ons nalaten te gebruiken – onderstreept: de twee-staps-authenticatie.

Lees meer

Cyberaanvallen: voorkomen is beter dan genezen

Het is een blok aan het been, maar wél de realiteit anno 2019: de toename van cyberaanvallen. Wie denkt dat online criminelen hun vizier alleen op grotere bedrijven richten, heeft het mis. De dreiging is ook in het mkb zeer reëel. Zó zorg je ervoor dat de beveiliging binnen jouw organisatie op orde is.

Lees meer

Stop met zoeken! Dit is jouw volgende carrièrestap

Heb jij een hart voor ICT? Beginnen jouw handen te jeuken en word je ‘blij’ als je computer een foutmelding geeft? En word je door jouw omgeving geroemd om je luisterend oor? Sluit je dan aan bij het enthousiaste team van Egency! Wij staan dagelijks klaar om al onze klanten van maatwerk en persoonlijke service te voorzien. Want ICT is about listening.

Lees meer

Nooit meer hoeven zoeken naar dat ene bestandje?

Technologische ontwikkelingen op het gebied van dataopslag en -gebruik werken weliswaar productiviteitsverhogend, maar hoe zorg je ervoor dat de juiste mensen toegang hebben tot de juiste informatie? Waar staat al jouw bedrijfsinformatie eigenlijk opgeslagen en weten medewerkers wel op welke manier ze deze kunnen ontsleutelen?

Lees meer