EcyOffice365

Nooit meer zoeken naar dat ene bestandje

EcyOffice365

Met Microsoft Office 365 krijgen u en uw medewerkers alles wat u nodig heeft om efficiënt (samen) te werken. Het maakt een flexibele en moderne werkstijl mogelijk. Iedereen heeft, via de cloud maar ook offline, overal, altijd en op ieder apparaat toegang tot zijn documenten, e-mail, agenda (Outlook) en andere vertrouwde Office-programma’s als Word, Excel en PowerPoint.

Productiever

Office 365 Zakelijk is gemaakt voor uw bedrijf. Met Office 365 Zakelijk kunt u overal werken en beschikt u altijdover uw actuele e-mail, documenten en agenda. En dat kan vanaf ieder apparaat: pc, Mac, iPad, iPhone, Android-tablet en -smartphone. U kunt altijd werken en in realtime informatie delen met uw klanten en collega’s. Hierdoor bent u altijd productief waar u ook bent en met welk apparaat u maar tot uw beschikking heeft.

Kosten besparen

Office 365 is een cloudoplossing waardoor u niet hoeft te investeren in servers en het onderhoud daarvan. Dat levert u een enorme besparing op. Microsoft verzorgt het onderhoud van de servers en de software-updates van uw apps. Hierdoor bent u verzekerd van de nieuwste technologie en werkt u altijd met de laatste versie. Office 365 neemt u af als abonnement en u rekent af op basis van het aantal gebruikers. Deze kunt u overigens op ieder moment op- of afschalen.

Meer dan Word, Excel en PowerPoint

De meeste mensen zijn bekend met Office applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Maar Office 365 heeft uw bedrijf meer te bieden. Een paar voorbeelden:

  • Microsoft Teams: efficiënt samenwerken in project- en afdelingsteams
  • OneDrive voor Bedrijven: persoonlijke opslag per medewerker in de cloud van maar liefst 1 TerraByte
  • Power BI: rapportagesoftware

Abonnementen Office 365

Er zijn verschillende abonnementen van Microsoft Office 365 Zakelijk, zodat er altijd één past bij uw organisatie. Hieronder vind u een overzicht van de meest gekozen abonnementen voor bedrijven.

Maar voordat u gaat kijken welk abonnement het beste bij u past is het goed om te weten dat u Office 365, in een aantal specifieke gevallen, ook kunt delen.

Office 365 delen

Office 365 is bedoeld om te worden gebruikt op de computer(s) van de gebruiker aan wie het abonnement is toegewezen. Er zijn echter veel situaties waarin een gebruiker geen eigen computer heeft, maar samen met andere gebruikers dezelfde hardware deelt. Denk bijvoorbeeld aan een Remote Desktop Services (RDS) omgeving op een server in uw eigen datacenter of op een door WSB gehoste Cloud server (Azure).

Wij zijn door Microsoft geautoriseerd om de abonnementen ProPlus en E3 te hosten en daarbij gebruik te maken van zogenaamde “shared computer activation” technologie. Dit is een manier van activeren waardoor het is toegestaan dat meerdere gebruikers gebruik maken van gedeelde hardware.