ICT is about listening, adapting and innovating.
Vacature voor een functie als accountmanager

Wij zoeken iemand om de functie Accountmanager Managed Services te vervullen. Bij Egency in Veenendaal werk je met een jong team in een informele en open sfeer waarin goed gecommuniceerd wordt. Of je nu al ervaring hebt of net van een opleiding komt, wij nemen je graag mee in onze werkzaamheden.

Wat houdt de functie Accountmanager Managed Services in?

Accountmanager Managed Services is een van onze IT-vacatures die je kunt vervullen. Als je de functie van accountmanager vervult, zijn onze diensten jouw primaire focus. Die bestaan bijvoorbeeld uit het leveren van Cloud-werkplekken, remote beheerwerkzaamheden en VoIP-oplossingen. Andere diensten die wij leveren zijn hardwaremigraties, software-upgrades en adviesdiensten. Jouw commerciële inspanningen zorgen niet alleen voor een substantiële groei van onze contactenportefeuille, maar ook voor de groei van onze diensten bij bestaande klanten. In de functie accountmanager begeleid en adviseer je onze relaties met betrekking tot het maken van de juiste keuzes rondom de continuïteitsproblematiek van de automatiserings- en informatiseringssystemen. Daarnaast zet je deze keuzes ook om in concrete opdrachten.

De vereisten

Om als ICT-medewerker bij ons aan de slag te kunnen in de functie als accountmanager, beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Een hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal vijf jaar saleservaring in de business-to-business dienstverlening;
  • Een resultaatgerichte persoonlijkheid;
  • Kennis van de automatiseringsbranche;
  • Flexibele, klantgerichte servicehouding;
  • Gedreven relatiebouwer;
  • Goede communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift);
  • Wonend in Utrecht en of Gelderland.

Wat ons bedrijf jou biedt

Wanneer je komt werken bij ons IT-bedrijf, ontvang je een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een telefoon, lease-auto en een bonus. Je komt te werken in een dynamisch bedrijf met een aangename bedrijfscultuur die zelfontwikkeling en productiviteit stimuleert, zonder plezier op de werkvloer uit het oog te verliezen. Ook krijg je een afwisselend takenpakket dat je uitdaagt, zodat jij je volop kunt ontwikkelen in je functie als accountmanager.

Solliciteer voor deze uitdagende functie

Wij zoeken gepassioneerde IT-medewerkers die onze functie als Accountmanager Managed Services willen vervullen. Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf herken jij jezelf in de bovengenoemde eigenschappen? Solliciteer dan direct door contact met ons op te nemen via 06-54352724 of door je cv rechtstreeks naar h.******@eg****.nl te sturen.