Dit mag u niet missen over hybride werken.

Hybride werken is de nieuwe standaard geworden voor de meeste organisaties. Egency helpt u om dit goed in te regelen, en samen met u de optimale balans van veiligheid, beschikbaarheid, performance, kosten en ROI na te streven.
Naast flexibiliteit van de cloud, levert hybride werken uw organisatie ook meer tevreden werknemers op. Daarnaast zijn organisaties die cloud-first strategie hebben, geholpen met de always-on benadering naar hun klanten toe en kunnen zij hun business eenvoudig schalen wanneer dat nodig is.

De Egency Cloud, optimale betrouwbaarheid en flexibiliteit
Wij maken gebruik van de datacenteroplossingen van Lenovo. Sinds jaar en dag levert Lenovo vooruitstrevende technologie, die bovendien al jaren als winnaar op betrouwbaarheid naar voren komt. Goed nieuws voor u, want u wilt immers geen stilstand in de cloud ervaren. U kunt dus met een gerust hart uw workloads en data bij ons onderbrengen.

Client is koning
Naast oplossingen voor het hybride datacenter en diensten vanuit onze cloud, leveren wij ook de clients, de devices waarop uw medewerkers werken. Lenovo is marktleider op zakelijke notebooks, en levert de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Daarbij heeft u een zeer grote keuze in configuraties, uitvoeringen en features.

BYOD, de keuze van de medewerker, uw zorg
Steeds vaker zien we dat onze klanten aan medewerkers de keuze geven om een eigen device uit te kiezen of waar mogelijk hun huidige privé laptop ook in te zetten voor bedrijfsmatig gebruik. Dit Bring your own device (BOYD) principe, biedt de werknemer meer keuze en flexibiliteit enerzijds, en enthousiasme en betrokkenheid bij de organisatie anderzijds. Ook hiervoor kunt u bij Egency terecht voor advies. Let hierbij wel op dat er nogal wat juridische en technische zaken zijn waaraan u moet denken als BYOD een optie is binnen uw organisatie.

Enkele zaken die met BYOD en hybride werken belicht en vastgelegd moeten worden zijn:

    • Op het device komt bedrijfsdata te staan.

Het is van belang dat er een geheimhoudingsclausule wordt getekend en dat er eventueel ook op het device zelf software wordt geïnstalleerd om dit te ondersteunen en AVG-technisch goed is afgedekt.

    • Compliancy

Om compliant te werken, zullen er afspraken vastgelegd moeten worden over waar data staat, wie er toegang tot heeft en hoe lang dit bewaard moet blijven, of zullen hier softwarematig voorzieningen voor moeten zijn. Wij kunnen deze leveren.

    • Datalekken

Omdat bedrijfsdata op een privédevice wordt gebruikt, zijn er reële risico’s op lekken van data. Hiervoor bieden wij softwareoplossingen die dit tegengaan.

    • BOYD-beleid

Het is belangrijk dat uw organisatie een duidelijk beleid heeft met betrekking tot BOYD. Hierin kunnen regels worden opgenomen over bijvoorbeeld privégebruik onder werktijd, beveiliging en het controleren van apparaten van werknemers. Wij werken hiervoor samen met onze partner Jurato. Wij brengen u graag in contact met hen voor een advies.

Het Datacenter van de toekomst: Egency is uw partner
Egency is trusted advisor op gebied van uw IT vraagstukken. Wij adviseren u bij uw vraagstukken over clouddiensten, hybride datacenter oplossingen, netwerken, clients en aanvullende diensten zoals installatie, configuratie, migratie, financiering en helpdesk. Het datacenter van de toekomst is in uw en onze handen.

Toekomstbestendig met de betrouwbare IT, van Lenovo.
Wij adviseren u en kijken samen hoe u veilig en schaalbaar en toekomstbestendig kunt zijn met uw ICT. Dit alles om uw eigen business de juiste en betrouwbare basis te geven waarop u, uw klanten en leveranciers elke dag, 365x24x7 kunnen vertrouwen en de beste ervaring hebben.
Lenovo is daarbij onze hardwarepartner die helpt met de juiste server-, storageconfiguratie en uiteraard met de bekende Lenovo ThinkPads en ThinkCenters met premier supportopties.

Voor meer informatie, neem contact op onze specialisten op, via 0318 – 555 006 of stuur ons een bericht via het contactformulier