Werken bij Egency


Bij Egency komen we graag in contact met starters en ervaren ICT’ers die een ICT-opleiding op mbo- of hbo-niveau gevolgd hebben.

Wat heeft Egency te bieden?

Een prettige en uitdagende werkomgeving bij een jong, dynamisch bedrijf met een informele cultuur en korte communicatielijnen. Egency biedt een goed salaris, afgestemd op je kennis en ervaring, en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van de functie krijgen onze medewerkers de beschikking over een lease-auto.

– Uitdagende werkomgeving bij een dynamisch bedrijf
– Goed salaris
– Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Bij Egency stimuleren we werknemers om zich te blijven ontwikkelen en door te groeien. Wij bieden je daarom onbeperkte opleiding- en coachingsmogelijkheden aan bij ons op kantooren thuis. Zo kun je praktijkgerichte opleidingen van bijvoorbeeld Microsoft volgen.

Goede prestaties worden beloond. Na het behalen van ieder certificaat ontvang je een salarisverhoging!

– Praktijgerichte opleidingen van Microsoft
– Studeren op kantoor en thuis
– Beloning voor goede prestaties

Spreekt werken bij Egency jou aan? Dan ontvangen we graag jouw CV!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, bel: 0318-555006. Natuurlijk kun je ook direct het sollicitatieformulier invullen of je CV mailen naar sollicitatie@egency.nl.

Opleidingen

Egency biedt medewerkers die beschikken over werkervaring op het gebied van systeembeheer de mogelijkheid om in Nederland de benodigde certificeringen te behalen (MCSA, MCSE).

Meer weten over de opleidingsmogelijkheden bij Egency?

Neem dan snel contact met ons op via telefoon: 0318-555006 of email: info@egency.nl