ICT is about listening, adapting and innovating.
Barracuda

Blijf beschermd tegen de meest geavanceerde bedreigingen van vandaag.

Cyber security

Tussen de 75-90% van gerichte cyber-aanvallen beginnen met een email. Deze aanvallen kunnen de bedrijfsactiviteiten onderbreken, financiële schade aanbrengen en brengen de integriteit van uw bedrijf in gevaar. Zo kun je bijvoorbeeld op een black-list terecht komen

Stop geavanceerde bedreigingen voordat ze jouw mailserver bereiken!

Moderne email aanvallen hebben zich voorbij simpele spam en phishing campagnes ontwikkeld, naar hederdaagse bedreigingen als ransomware en bedrijfs fraude. Barracuda’s geavanceerde mail protectie, filtering en encryptie houdt gevoelige informatie/data veilig.

Fraude protectie laag

Barracuda Sentinel wordt ondersteund door een “AI engine” dat phishing-aanvallen real-time detecteerd. Het platform leert automatisch de unieke communicatiepatronen van jouw organisatie om te beslissen of een e-mail onderdeel is van een phishing-aanval of niet.

Verwijder beveiliging als een last in de cloud.

Ontwikkelaars houden van de snelheid en flexibiliteit van de cloud, maar veel mislukken vanwege uitdagingen in de cloudbeveiliging. Cloud Security Guardian beheert de beveiliging voor hen automatisch.

Maak gebruik van de beste praktijken in de branche voor naleving van beveiliging.
Cloud Security Guardian is volledig CIS Benchmarks-gecertificeerd – hun benchmarks zijn opgenomen als vooraf geladen beleidsregels in Cloud Security Guardian. Beleid voor PCI DSS en HIPAA zijn ook opgenomen.

Full-stack cloudbeveiliging
Alleen Barracuda Networks integreert cloudbeveiligingsbeheer met perimeter- en netwerkbeveiligingsoplossingen – d.w.z. besturings-, gegevens- en beheervlakbeveiliging samen in één oplossing.

Email Security
Cloud Security Guardian